منو

آموزش ترکی استانبولی از پایه

یادگیری سریع زبان ترکی استانبولی

زبان ترکی استانبولی مانند زبان‌ های فنلاندی و مجارستانی مربوط به شاخه زبان‌ های آلتایی از خانواده زبان ‌های اورال-آلتایی است. به زبان‌ های ترکی و مشابه آن زبان ‌های اغوز گفته می ‌شود. به زبان ‌های ترکیه ‌ای، آذری، قزاق، قرقیزی، تاتار، ترکمنی، ازبکی و بسیاری از زبان‌ هایی که در بالکان تا آسیای مرکزی و شما غربی چین و جنوب سیبری صحبت می ‌شود زبان ‎های اغوز می ‌گویند. از پیدا کردن مسیر خود در خیابان های تاریخی استانبول گرفته تا سفارش یک کباب و باقلوای آبدار، خرید، احوالپرسی با دوستان جدید یا برقراری ارتباط با خانواده، زبانی را که توسط ترک زبانان بومی در زندگی روزمره استفاده می شود، باید بیاموزید. قطعا شما هم دوست دارید تا زبان ترکی استانبولی را به صورت کامل قدم به قدم یاد بگیرید. در این مقاله قصد داریم در مورد آموزش ترکی استانبولی از پایه به بیان مطالبی بپردازیم.

آموزش ترکی استانبولی از پایه

چرا باید زبان ترکی را یاد بگیریم؟

در بحث آموزش ترکی استانبولی از صفر تا صد بیایید ابتدا ببینیم که چرا باید زبان ترکی را یاد بگیریم؟ می دانید که زبان ترکی با حدود 90 میلیون گویشور، یکی از رایج ترین زبان های دنیاست. این زبان رسمی ترکیه است و حدود هزار سال است که در شبه جزیره آناتولی صحبت می شود. از آنجایی که ترکیه دارای اقتصاد رو به رشدی است، بسیاری از مردم خاورمیانه و آسیای مرکزی به دلایل اقتصادی اقامت در ترکیه را انتخاب کرده اند. همچنین، ترکیه به دلیل مکان های تاریخی و سواحل، مکان مورد علاقه گردشگران اروپایی است.

چرا یادگیری زبان ترکی استانبولی آسان است؟

در ادامه بحث ترکی استانبولی از پایه بیایید ببینیم چرا یادگیری زبان ترکی استانبولی آسان است؟ زبان ترکی استانبولی به دلیل شباهت های ساختاری با زبان فارسی برای یادگیری ما ایرانیان بسیار ساده تر از سایر زبانهاست. برخی از دلایلی که آموزش ترکی استانبولی از پایه را آسان می کند عبارتند از:
– زبان ترکی استانبولی مذکر مونث ندارد،
– در زبان ترکی استانبولی دقیقا مشابه فارسی شش شخص وجود دارد،
– صرف فعل در ترکی استانبولی دقیقا مثل فارسی از طریق چسبیدن شناسه انجام می شود،
– حالت استثنا خیلی کم می باشد و همه چیز طبق اصول پیش می رود،

روش های یادگیری آسان

برای آموزش ترکی استانبولی از پایه باید روش های یادگیری آسان را بدانید. برخی از این روش ها عبارتند از:
– احساس غرق شدن کنید، نه استرس؛ کلیپ های ویدیویی و صوتی با حضور افراد واقعی به شما احساس واقعی یادگیری غوطه وری را می دهد.
– از اول صحبت کنید؛ شما زبانی را که اکنون استفاده می شود، یاد خواهید گرفت، بنابراین هرگز نگران این نباشید که صدایی شبیه کتاب درسی داشته باشید.
– آن را به راحتی انجام دهید؛ چیزهایی را که فکر می‌کنید صحبت کردن به زبان جدید را واقعاً سخت می‌ کند، می ‌گیریم و آنها را روی سرشان می ‌چرخانیم.
– در هر کجا که هستید به یادگیری ادامه دهید؛ هر ذره ای از اوقات فراغت فرصتی برای پیشرفت است. با حرکت به صورت سرعت های کوچک به شما کمک می کند تا سریع به اهداف زبان خود برسید.

آموزش ترکی استانبولی از پایه

ساختار زبان ترکی

حال نوبیت آن است تا ساختار زبان ترکی را توضیح دهیم. می دانیم آموزش ترکی استانبولی از پایه برای بسیاری از شما امری ضروری است. برای این منظور باید ساختار آن را به خوبی آموزش ببینید. در ادامه با برخی از مشخصه‌ های دستوری این زبان آشنا می ‌شویم:
– جنسیت؛ زبان ترکی مانند فارسی جنسیت ندارد و ضمیر سوم شخص مفرد نیز مانند فارسی برای مونث و مذکر یکسان به کار می‌ رود.
– حالات دستوری؛ اسامی شش حالت دستوری دارند عبارتند از اسمی، ملکی، مفعولی مستقیم، مفعولی غیرمستقیم، مکانی و مفعول به. هر کدام از این حالات با پسوند خاصی که به ریشه اسم متصل می ‌شود نشان داده می ‌شود.
– صرف فعل؛ افعال در ترکی مانند زبان فارسی در حالت و شمار با فاعل خود تطبیق دارند و صرف می ‌شوند. ساختار فعل در زبان ترکی به این شکل است: ریشه فعل + نشانه زمان‌ساز + پسوند فاعلی.
– حرف تعریف؛ در زبان ترکی مانند فارسی حرف تعریف معین وجود ندارد و عدد “یک” به عنوان حرف تعریف نامعین به کار می ‌رود.
– ساختار جمله؛ ساختار جمله در زبان ترکی مشابه فارسی فاعل، مفعول و فعل است اما به دلیل داشتن حالت ‌های دستوری مختلف، جایگاه واژه‌ ها تا حدی قابل تغییر است.
– حرف اضافه؛ حرف اضافه در زبان ترکی برخلاف زبان فارسی معمولا بعد از اسم و به صورت پسوند می ‌آید.
– حالت منفی و سوالی؛ منفی کردن در زبان ترکی به دو صورت انجام می ‌گیرد: برای جملات اسنادی، با استفاده از فعل کمکی değil انجام می ‌شود. برای جملاتی که فعل اصلی دارند به انتهای فعل پسوند me اضافه می ‌شود. پسوند me برای سوالات بله یا خیر نیز به کار می ‌رود.
– تطبیق آوایی؛ زبان ترکی تطبیق آوایی دارد، به این معنی که آوای حروف صدادار در پسوندها باید با آوای حروف صدادار واژه‌ ها یکسان باشند، مثلا اگر ریشه واژه حرف صدادار گرد داشته باشد پسوندی که به آن متصل می‌ شود نیز باید حروف صدادار گرد داشته باشد.
– تکیه؛ تکیه روی واژه ‌ها در حالت تک ‌واژه‌ ای روی هجای آخر واژه‌ هاست اما در جمله تکیه واژه ‌ها (به خصوص فعل‌ ها) تغییر می‌ کند.
در این مقاله در مورد آموزش ترکی استانبولی از پایه صحبت کزرده و اشاره کردیم که چرا باید این زبان را آموزش دید. در مورد آسانی یادگیری این زبان صحبت کرده و بیان نمودیم که چه روش هایی برای آموزش آن وجود دارد. در پایان نیز در مورد ساختار زبان ترکی مطالبی را عنوان نمودیم.

بلاگ های مرتبط