چگونه برای آزمون GMAT آماده شویم؟ برای اینکه بتوانید در این آزمون موفق شوید و به اهداف خود برسید، ابتدا باید با ساختار آن آشنایی داشته باشید. بهتر است بدانید آزمون جی ام تی نوعی آزمون است که برای بررسی مهارتهای تحلیلی، ارتباطی و ریاضی دانشجویان طراحی شده است و معمولا، برای کسانی مناسب است که قصد دارند در رشتههای مدیریت و اقتصاد ادامه تحصیل دهند. البته هر دانشگاه، با توجه به انتظاری که از دانشجویان خود دارد و محتوایی که قرار است در آن رشته ارائه دهد، ممکن است شرکت در آزمون GMAT را در ریکوایرمنت های خود ذکر کند.
با توجه به این مسئله، کسانی که قرار است در این آزمون شرکت کنند، باید دقیقا بدانند که قرار است در آینده چه کاری انجام دهند و چه مسیری را طی نمایند. این آزمون به صورت کامپیوتری و آنلاین است و برخی از مراکز آن را به صورت کاغذی برگزار میکنند که تعداد انها بسیار محدود است.
با آموزش زبان انگلیسی در کلاس زبان پردیسان به راحتی شما را برای این آزمون آماده خواهیم کرد.
زمانی که سوال چگونه برای آزمون GMAT آماده شویم؟ مطرح میگردد، اولین چیزی که مد نظر قرار میگیرد، مرور کلی بخشهای آزمون GMAT آموزش است. بهتر است بدانید این آزمون از چهار بخش اصلی تشکیل شده است که به شرح زیر هستند:
اولین بخشی که شما به عنوان داوطلب باید به بررسی آن بپردازید، بخش استدال بیانی است. این بخش شامل 31 سوال است و میتواند مهارتهای درک مطلب، تحلیل زبان و استدلال را مورد بررسی قرار دهد.
یکی از بخشهای بسیار مهم در این آزمون، استدلال کمی است. در این بخش، 31 سوال چند گزینهای پیش روی زبان آموز قرار میگیرد و مهارتهای حل مسئله، تفکر منطقی و دانش ریاضی به چالش کشیده میشوند.
این بخش شامل 12 سوال است که مهارتهای تفسیر دادهها و حل مسئله را در قالب نمودارها و جداول مورد بررسی قرار میدهد.
یکی از بخشهای بسیار مهمی که در این آزمون وجود دارد، بخش نوشتن تحلیلی است. این بخش به دو دسته تقسیم میشود: تجزیه و تحلیل استدلال و ارائه استدلال. در بخش اول، نقاط قوت و ضعف استدلال بررسی میشود و در بخش دوم، داوطلب با استفاده از جداولی که پیش رویش قرار دارد، به سوالات پاسخ میدهد.
بررسی این آزمون توسط نرمافزارهای هوشمند صورت میگیرد که به بررسی لغات و مشکلات دستوری و گرامری میپردازند و تلاش میکنند نمره مناسبی را به داوطلب اختصاص دهند. با توجه به این مسئله که این آزمون اهمیت زیادی دارد و تصحیح آن با وسواس زیادی انجام میشود، بهتر است کسانی که به دنبال موفقیت در این آزمون هستند، به سراغ منابع مناسب بروند و وقت زیادی را به یادگیری و تمرین اختصاص دهند تا بتوانند نمره مناسبی را بدست بیاورند و به اهداف خود برسند.
یکی از مهمترین مواردی که در بخش چگونه برای آزمون GMAT آماده شویم؟ باید به آن اشاره کنیم، آشنایی با منابع مناسب برای آمادگی در این آزمون است. برخی از منابعی که شما میتوانید مطالعه آنها را مورد توجه قرار دهید، به شرح زیر هستند:
البته باید بدانید اینها تنها منابعی نیستند که شما باید خواندن آنها را مد نظر قرار دهید. منابع متعددی هستند که شما میتوانید قبل از شرکت در این آزمون آنها را مطالعه کنید و تلاش کنید با محتوای کلی این آزمون آشنا شوید. توصیه میشود، قبل از آنکه در آزمون اصلی جی مت شرکت کنید، در آزمونهای آزمایشی شرکت کنید. حضور در کلاسهای آموزش جی مت نیز میتواند مطالب مهمی را به شما آموزش دهد و موفقیت شما را در این آزمون تضمین نماید. به طور کلی، هر چقدر هزینه مالی و زمانی بیشتری را به این آزمون اختصاص دهید، موفقیت شما بیشتر خواهد بود.
در بخش پایانی از بررسی سوال چگونه برای آزمون GMAT آماده شویم؟، باید به معرفی تکنیکهای موثر برای مدیریت زمان در آزمون بپردازیم. برخی از تکنیکهایی که میتوانند در این مسیر موثر باشند، به شرح زیر هستند:
انتخاب تاریخ مناسب برای امتحان GMAT یکی از مراحل مهم در برنامهریزی برای موفقیت در این آزمون است. برای انتخاب بهترین تاریخ، باید به عوامل زیر توجه کنید:
تاریخهای ثبتنام دانشگاههایی که قصد اپلای دارید را بررسی کنید. مطمئن شوید که زمان کافی برای دریافت نمره GMAT و ارسال آن به دانشگاهها در اختیار دارید. این بازه معمولاً بین 2 تا 4 هفته پس از آزمون است.
اگر به تازگی مطالعه را شروع کردهاید، یک برنامهریزی منظم برای یادگیری مطالب و تمرین تستها انجام دهید. معمولاً 2 تا 4 ماه زمان مناسبی برای آمادگی کامل است. تاریخ آزمون را طوری انتخاب کنید که زمان کافی برای مرور و تقویت نقاط ضعف خود داشته باشید.
تاریخی را انتخاب کنید که تداخلی با تعهدات کاری، خانوادگی یا شخصی نداشته باشد. این به شما کمک میکند با آرامش و تمرکز بیشتری آماده شوید.
اگر فکر میکنید ممکن است نیاز به تکرار آزمون داشته باشید، تاریخ اول را زودتر انتخاب کنید تا فرصت کافی برای آزمون مجدد قبل از مهلت دانشگاهها داشته باشید.
تاریخهای نزدیک به مهلت ثبتنام دانشگاهها معمولاً شلوغتر هستند. ثبتنام زودهنگام به شما اطمینان میدهد که تاریخ دلخواهتان در دسترس باشد.